ADBL: 10 rokov za nami – čas na zmeny, inovácie a poriadky!

Po desiatich rokoch úspešného pôsobenia na trhu sme sa rozhodli pre výrazné inovácie. Neustále pracujeme na vytváraní nových prípravkov a riešení, aby sme vám priniesli to najlepšie, čo odvetvie ponúka. Naša filozofia je jasná – modernizovať, inovovať a zlepšovať, aby sme mohli pokračovať v poskytovaní najvyššej kvality a aktuálnych trendov. V rámci tejto filozofie sme pristúpili k prehodnoteniu našej ponuky a realizácii zmien, ktoré ešte viac posilnia kvalitu našich prípravkov a služieb. Niektoré z našich najobľúbenejších prípravkov prešli zásadnými vylepšeniami – vďaka moderným technológiám a spätnej väzbe od našich zákazníkov sme zvýšili ich účinnosť, spoľahlivosť a komfort pri používaní. Okrem toho sme sa rozhodli zefektívniť našu ponuku zlúčením vybraných prípravkov, aby ste mohli využiť kombináciu najlepších vlastností v jednom inovatívnom riešení. Zároveň sme sa v duchu neustáleho napredovania rozhodli vyradiť z ponuky niektoré produkty, ktoré už nevyhovujú našim novým štandardom. Našou prioritou je neustále prinášať novinky a inovácie, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. Sme pripravení na ďalšie desaťročie plné noviniek, modernizácií a ešte lepších riešení pre vás!

APC, všade samé APC

V rámci našich inovácií sme vylepšili APC PRO, zvýšili jeho čistiacu silu a koncentráciu, a následne ho premenovali na APC Typhoon, ktorý prináša ešte vyšší výkon a efektivitu v každom detaile. ADBL APC Typhoon je koncentrovaný, univerzálny a mimoriadne efektívny čistiaci prostriedok určený na čistenie všetkých povrchov interiéru aj exteriéru vozidiel. Extrémna čistiaca sila a vysoká účinnosť prípravku umožňuje odstraňovanie aj tých najsilnejších nečistôt z plastových, vinylových alebo aj textilných povrchov. Prípravok je ideálnym pomocníkom aj na predumytie karosérie automobilu, ako aj na čistenie detailov exteriéru vozidla. Prípravok charakterizuje vysoká penivosť, schopnosť rýchleho prenikania do odolných nečistôt, rýchle odstraňovanie znečistenia, a naviac aj dokonalé odmasťovacie schopnosti. Prípravok je šetrný aj vašim dýchacím cestám, s obsahom prírodných citrusových rozpúšťadiel a príjemnou vôňou.

2 v 1 pre lepší výkon

Glass Cleaner a Glass Cleaner2 sme zlúčili do jedného! V zložení sa nachádza to najlepšie z oboch, čím sme dosiahli vyššiu účinnosť a všestrannosť pre ešte lepšie výsledky. Uvádzame na trh Glass Cleaner Ultra.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T201748.611

Poriadok na prvom mieste

ADBL Matt Max meníme iba názov na ADBL Interior Matt Max, aby ste mali istotu, že prípravok je určený výhradne na impregnáciu plastov v interiéri, pričom si zachováva všetky svoje osvedčené vlastnosti.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T202102.592

Zmena názvu, ale aj viac výkonu

Populárny MicroWash, detergent na pranie mikrovlákien, sme vylepšili a premenovali na Micro Wash Storm, aby sme dosiahli ešte lepšiu účinnosť pri čistení a obnove mikrovlákien, čím zabezpečíme ich dlhšiu životnosť a maximálnu čistotu.

Kyslý šampón bude viac kyslejší

Okrem reformulácie meníme aj názov produktu z Tangy na Shampoo Be Acid, aby lepšie reflektoval jeho nové vlastnosti. So svojím novým malinovým vôňovým profilom, vylepšenou kompozíciou kyselín pre efektívnejšie odstraňovanie usadenín po tvrdej vode a zvýšenou klzkosťou vďaka väčšiemu množstvu polymérov, Shampoo Be Acid prinesie ešte lepší výkon pri starostlivosti o vaš automobil.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T202820.742

pH neutrálny šampón ako nikdy predtým

Shampoo a Shampoo2 sme zlúčili do jedného! V zložení sa nachádza to najlepšie z oboch, čím sme dosiahli vyššiu účinnosť a všestrannosť pre ešte lepšie výsledky. Uvádzame na trh Shampoo Be Neutral.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T203528.570

Revolučný Tar Remover

ADBL Tar Remover sme vylepšili a zmenili názov na ADBL Tar Remover Thixotropic. Thixotropic je mimoriadne efektívny odstraňovač asfaltu, živice a smoly zo všetkých povrchov karosérie automobilu. Prípravok vyniká vysokou účinnosťou a maximálnou šetrnosťou ku všetkým povrchom. Inovatívne zloženie na báze prírodných citrusových olejov v kombinácii s tixotrópnymi vlastnosťami charakterizovanými dokonalou priľnavosťou prípravku ku čisteným povrchom významne uľahčujú proces chemickej dekontaminácie karosérie automobilu. Prípravok je vhodný aj na odstraňovanie mastnoty a zvyškov olejov. Meníme iba názov, aby ste mali istotu, že prípravok má skutočne silu, ktorá funguje. Náš deironizér, čistič diskov, efektívne odstraňuje nielen minerálne a kovové usadeniny, ale aj bežné nečistoty vzniknuté počas každodennej prevádzky, čím poskytuje výnimočný čistiaci účinok.

S jednoduchým porozumením

Vampire Light meníme na Vampire Elixir, aby názov lepšie reflektoval jeho vylepšené vlastnosti. 

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T204912.608

Kyslý kúpeľ pre vaše disky

Wheel Warrior sme vylepšili a vytvorili Wheel Warrior Gel, ktorý je ešte kyslejší a hustejší. Vďaka gélovej konzistencii sa výrazne zlepšil čistiaci výkon, pretože prípravok nesteká okamžite z povrchu, čím predlžuje dobu pôsobenia a zaisťuje dôkladnejšie odstránenie nečistôt.

Priesvitný kabát je už obnosený

Yeti Pearl bude čoskoro dostupný v našej klasickej čiernej fľaši s čiernou etiketou. Zloženie ponechávame bez zmien, aby ste si mohli naďalej užívať jeho osvedčený výkon a kvalitu.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-22T205135.586

S čiernymi pneumatikami až do Alp  

Tire Dressing sme vylepšili a vytvorili výrazne kvalitnejší impregnátor pneumatík Tire Coat, ktorý teraz ponúka dlhšiu výdrž – až niekoľko tisíc kilometrov. Tento vylepšený produkt zaručuje nielen trvácny ochranný efekt, ale aj maximálnu starostlivosť o vzhľad a povrch pneumatík.

Svätá pätica odchádza na spánok

Rozlúčime sa s piatimi produktmi, konkrétne s ADBL Glass PRO, ADBL Shampoo PRO, ADBL Tar PRO, ADBL Green and Gine a ADBL Wax One. V tejto chvíli nemôžeme potvrdiť ani vylúčiť, že sa niektorý produkt z tejto pätice v budúcnosti opäť vráti do našej ponuky, no ak sa tak stane, bude to s vylepšeným výkonom a ešte lepšími výsledkami.