Revolúcia v detailingu: 3pH riešenie pre bezvodné a bezoplachové umývanie automobilov

V oblasti detailingu neustále dochádza k inováciám, no len zriedka prichádzajú produkty, ktoré zásadne menia spôsob, akým čistíme a staráme sa o automobily. S hrdosťou môžeme oznámiť, že sme prví na svete ako výrobca Labocosmetica, ktorí patentovali riešenie 3pH pre tradičný detailing, a teraz sme opäť na čele, keď prinášame toto prelomové riešenie do sveta bezvodného a bezoplachového umývania automobilov. Tento revolučný systém bol vytvorený vďaka produktom Preludio Acidic, Preludio Alkaline a Idrosave, ktoré spolu tvoria kompletné riešenie pre hĺbkové čistenie bez nutnosti použitia veľkého množstva vody.

Účinnosť trojstupňového systému

Tajomstvom úspechu nášho systému je kombinácia kyslých, alkalických a neutrálnych prípravkov, ktoré dokážu efektívne odstrániť všetky druhy nečistôt z povrchu automobilu – od organických nečistôt, ako sú mastnoty a oleje, až po anorganické minerálne usadeniny. Tento unikátny prístup zaručuje, že Váš automobil bude nielen čistý, ale aj maximálne chránený.

Preludio Alkaline: Kľúč k efektívnemu odstráneniu organických nečistôt

Preludio Alkaline je navrhnutý na odstránenie tých najodolnejších organických nečistôt, ktoré na povrchu automobilu zostávajú po bežnom používaní. Tieto nečistoty zahŕňajú mastnotu, oleje, peľ, zvyšky hmyzu a iné biologické materiály. Väčšina neutrálnych prípravkov na trhu dokáže tieto nečistoty iba zmäkčiť, no Preludio Alkaline ich skutočne rozpúšťa a odstraňuje.

  • Silné alkalické pH: Tento prípravok využíva silné alkalické pH, ktoré je ideálne pre rozklad organických nečistôt. Preniká hlboko do štruktúry nečistôt, čím ich rýchlo a efektívne uvoľňuje z povrchu automobilu.
  • Šetrné k povrchu: Napriek tomu, že ide o prípravok s vysokou čistiacou silou, Preludio Alkaline je navrhnutý tak, aby bol maximálne šetrný k laku a ďalším povrchom automobilu. Zároveň je kompatibilný s ochrannými vrstvami, ako sú nanotechnologické povlaky a sealanty, čím pomáha chrániť povrch pred opotrebením.
  • Bezvodné a bezoplachové umývanie: Preludio Alkaline je ideálny pre techniky bezvodného a bezoplachového umývania, čo znamená, že sa môže používať v prostrediach s obmedzeným prístupom k vode. Jeho emulgátorová formula eliminuje nečistoty bez potreby rozsiahleho použitia vody.

Bez názvu (750 × 750 px) - 2024-09-23T170352.570

Preludio Acidic: Expert na anorganické nečistoty

Preludio Acidic je navrhnutý špeciálne pre boj s anorganickými nečistotami, ktoré sa usadzujú na povrchu automobilu v podobe minerálnych usadenín, vápenatých škvŕn a iných nečistôt, ktoré môžu výrazne ovplyvniť vzhľad a lesk vášho automobilu.

  • Rozklad minerálnych usadenín: Kyslé pH tohto prípravku je navrhnuté tak, aby efektívne rozkladalo minerálne usadeniny, ktoré sú obzvlášť bežné v oblastiach s tvrdou vodou. Preludio Acidic odstráni vápenaté škvrny a vodný kameň, ktoré bežné neutrálne prípravky nedokážu účinne odstrániť.
  • Obnovenie lesku: Po aplikácii Preludio Acidic povrch automobilu získa späť svoj pôvodný lesk, keďže šedé škvrny spôsobené minerálnymi nečistotami sú odstránené. To je dôležité najmä pre automobily vybavené nanotechnologickými ochrannými povlakmi, ktoré môžu časom stratiť svoju účinnosť kvôli kontaminácii minerálnymi nečistotami.
  • Bezpečnosť pre povrch automobilu: Hoci ide o kyslý prípravok, Preludio Acidic je bezpečný na všetky povrchy a disponuje certifikáciou VDA, ktorá garantuje, že povrch vozidla nebude poškodený.

Idrosave: Neutrálne a bezpečné riešenie pre každý povrch

Idrosave je finálny krok v tomto inovatívnom 3pH systéme. Tento prípravok s neutrálnym pH je navrhnutý tak, aby dopĺňal účinky Preludio Acidic a Preludio Alkaline, a zabezpečoval šetrné a bezpečné čistenie povrchu automobilu. Neutrálne pH znamená, že je ideálny na použitie na všetky typy povrchov, pričom poskytuje optimálnu ochranu a obnovuje pôvodnú kvalitu laku.

  • Šetrnosť k ochranným vrstvám: Idrosave je navrhnutý tak, aby nepoškodil nanotechnologické povlaky a sealanty, ktoré chránia povrch automobilu pred vplyvmi prostredia. Tento prípravok jemne čistí a zároveň predlžuje životnosť ochranných vrstiev.
  • Použitie pri bezvodnom umývaní: Idrosave je ideálny pre techniky bezvodného a bezoplachového umývania. Jemne uvoľňuje nečistoty z povrchu automobilu, minimalizuje riziko poškriabania a robí proces umývania maximálne bezpečným.
  • Dokonalá kombinácia s Preludio: V kombinácii s produktmi Preludio Acidic a Preludio Alkaline vytvára Idrosave dokonalý systém na hĺbkové čistenie, ktorý odstraňuje všetky druhy nečistôt – organické aj anorganické – bez nutnosti použitia veľkého množstva vody.

VDA certifikácia: Záruka kvality a bezpečnosti

Oba prípravky, Preludio Alkaline aj Preludio Acidic, sú certifikované nemeckým inštitútom VDA, čo je garanciou, že tieto prípravky spĺňajú najprísnejšie štandardy kvality a bezpečnosti. To znamená, že ich použitie je bezpečné na všetky povrchy automobilu bez rizika poškodenia laku alebo ochranných vrstiev.

Postup čistenia automobilu s prípravkami Preludio a Idrosave

Ak chcete dosiahnuť perfektné výsledky pri čistení automobilu, postupujte podľa tohto návodu. Tento krokový postup zabezpečí dôkladné a bezpečné čistenie automobilu s minimalizovaním rizika poškodenia povrchu.

Krok 1: Príprava automobilu a čistiacich prípravkov

Pred začiatkom čistenia zabezpečte, aby bol automobil v tieni a povrch nebol horúci. Pripravte si prípravky Preludio Alkaline, Preludio Acidic a Idrosave spolu s mäkkými mikrovláknovými utierkami, prípadne kvalitnými špongiami určenými pre bezoplachové umývanie. Ak používate bezvodný spôsob umývania, pripravte si aj rozprašovače na aplikáciu prípravkov.

Krok 2: Aplikácia Preludio Alkaline na organické nečistoty

Začnite čistenie tým, že aplikujete Preludio Alkaline na povrch automobilu, najmä na miesta, kde sú viditeľné organické nečistoty, ako sú mastnota, oleje, zvyšky hmyzu či peľ. Nechajte prípravok pôsobiť niekoľko minút, aby prenikol do štruktúry nečistôt. Následne použite mäkkú mikrovláknovú utierku alebo špongiu na jemné odstránenie nečistôt z povrchu. Prípravok efektívne rozpustí organickú špinu bez poškodenia laku.

Krok 3: Aplikácia Preludio Acidic na anorganické nečistoty

Po odstránení organických nečistôt aplikujte Preludio Acidic na miesta, kde sú viditeľné anorganické nečistoty, ako sú vápenaté škvrny alebo usadeniny vodného kameňa. Tento prípravok bezpečne rozloží minerálne nečistoty, ktoré bežné čistiace prípravky nedokážu odstrániť. Opäť nechajte prípravok pôsobiť niekoľko minút a potom jemne zotrite špongiou alebo mikrovláknovou utierkou.

Krok 4: Finalizácia s Idrosave

Nakoniec použite postupne Idrosave na celý povrch automobilu. Tento prípravok s neutrálnym pH pomôže uvoľniť posledné zvyšky nečistôt a zabezpečí, že povrch automobilu zostane čistý a lesklý. Aplikujte Idrosave rozprašovačom a potom utrite povrch mäkkou utierkou, aby ste dosiahli dokonalý výsledok. Idrosave tiež ochráni povrch laku a predĺži životnosť ochranných vrstiev.

Trojfázový systém Preludio a Idrosave predstavuje budúcnosť detailingu, ktorá prináša nielen efektívnosť, ale aj bezpečnosť a šetrnosť voči automobilom. Tento systém ponúka profesionálnym detailerom aj nadšencom možnosť dosiahnuť bezchybné výsledky s minimálnym použitím vody, čo je ideálne pre moderné environmentálne požiadavky a pohodlné umývanie automobilov v mestských podmienkach.